Kuka olen?
Hei, ensimmäisenä haluan sanoa kiitokseni mielenkiinnostasi palveluitani kohtaan. Tervetuloa tutustumaan minuun toiminimeni takana. Olen Anna Lyytikäinen ja toimin yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Olen 32-vuotias espoolainen ja intohimoni on siivoaminen, josta sain mahdollisuuden tehdä myös itselleni ammatin. 

Minulla on paljon kokemusta lapsista ja kotieläimistä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja pidän itsestäni sillä tavoin huolta fyysisen työn vastapainoksi. Olen vastuullinen, joustava ja pidän kunnia asiana saada kokea asiakkaan luottamus minua ja palveluitani kohtaan. 

Minulta löytyy lähihoitajan sekä talonrakentajan koulutus. Siivouskokemus tulee aikaisemman työni kautta asuntostailaajana. Olen toiminut myös mm. erilaisissa lähihoitajan tehtävissä ja kalusteasentajana.

Olen ihminen jonka sielu lepää siistissä kodissa, jossa asiat ovat paikoillaan, on puhdasta ja asiat toimivat. Haluan mahdollistaa tämän tunteen myös asiakkailleni. Koti on paikka, jossa ihmisen täytyisi pystyä rentoutumaan, nauttimaan ja palautumaan. Ulkoistamalla kotisi siivouksen saat lisää aikaa sinulle tärkeisiin asioihin; perheelle, uralle, harrastuksille tai ihan vain itsellesi.