Käyttöehdot

Käyttämällä Cleannan verkkosivuja hyväksyt nämä käyttöehdot. Verkkosivut on suunnattu käytettäväksi Suomessa. Sivujen käyttöön sovelletaan Suomen lakia aina, riippumatta siitä, mistä maasta sivuja käytetään. Cleannalla on oikeus muuttaa sivuston ulkoasua, siellä ilmoitettujen palveluiden hinnoittelua ja sulkea sivut näistä erikseen ilmoittamatta.

Palveluista sovitaan aina erikseen kirjallisessa muodossa Cleannan ja asiakkaan välillä. Sopimus voi olla joko sähköpostitse, tekstiviestitse tai paperilla sovittu niin, että molemmilla osapuolilla on tästä itsellään jokin edellämainituista dokumenteista. Cleanna on siivous- ja remonttipalvelua tarjoava toiminimiyritys, joka tarjoaa palvelua ensisijaisesti kuluttajalle lukuunottamatta joitain poikkeuksia, joista voidaan erikseen sopia.

Hyvitys- ja peruutusehdot: Asiakkaan ollessa tyytymätön palveluun, pyydämme ensisijaisesti olemaan yhteydessä Cleannaan. Mikäli asiassa ei päästä sopuun asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä, voi olla yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan osoitteessa www.kuluttajariita.fi.

Palvelun peruutus tulee tapahtua viimeistään 48h ennen sovittua aikaa. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, on palveluntarjoajalla oikeus periä 50% sovitun palvelun/käynnin hinnasta.